Powered by Blogger.

Wikipedia

Search results

Popular Posts

Labels

Followers

Prague 2013 Hindi Romance Film


Een stad met een geschiedenis van erfgoed, mythe en bijgeloof.Een gepassioneerd architect met sterke maar waanvoorstellingen ideeën over liefde en leven.Een Tsjechische zigeunermeisje, op zoek naar haar identiteit en ware liefde. Toevoegen aan het drama, een gemiddelde vriend u niet zonder en hetzij niet vertrouwen. Het conflict van deze complexe tekens wordt verder versterkt met illusies van iemand die er maar op hetzelfde moment niet er - wat je ziet is niet waar? Of is de waarheid, wat u niet zien? Al het bovenstaande zijn samen gegooid in een zeer unieke en ongewone situatie waar u niet weet wat te geloven en wat te niet geloven.
 Praag behandelt de innerlijke con? ICT van Chandan, een gepassioneerd architect die naar Praag voor een project samen met zijn vriend Gulshan die hij enorm komt en wil emuleren maar ook vreemd is bang voor. In Praag ontmoet Chandan een zigeunermeisje, Elena. Dit meisje wordt de liefde van zijn leven, zijn inspiratie en ook de pijn van zijn ziel omdat zijn verleden uit India weigert om hem te verlaten alleen. Chandan van ervaringen hebben hem wantrouwen zijn eigen schaduw en zijn onzekerheden hebben gemaakt zijn leven een levende hel. Zijn enige bondgenoot in zijn donkerste tijden is zijn vriend Arfie maar dan…

Praag is een psychologische thriller die neemt je mee op een achtbaan rit door de complexe werkingen van de geest en antwoorden vragen nooit beantwoord voordat. De mooiste en schilderachtige locaties toevoegen aan het koelen verhalen en geeft de film een mystieke en surrealistisch gevoel en maakt het publiek proberen te verdiepen in de complexiteit van de menselijke hersenen.
Regie: Ashish R Vwxy504
Geproduceerd door: Rohit Khaitan & Sunil Pathare
Verhaal door: Sumit Saxena & Ashish R Vwxy504
Acteurs: Chandan Roy Sanyal
Elena Kazan
Arfi Lamba
Kumar Mayank
Muziek door Atif Afzal
Cinematografie: Uday Mohite
Bewerken door: Meghana Manchanda Sen
Gedistribueerd door: PVR foto's
Release datum: 27 September 2013
Speelduur: 96 min
Land: India
Taal: Hindi
Engels.

Anda baru saja membaca artikel yang berkategori prague psychological film / prague romance film 2013 / prague song / prague thriller film 2013 / prague triler film 2013 / prague video / prague video song 2013 / watch prague hindi film 2013 dengan judul Prague 2013 Hindi Romance Film. Anda bisa bookmark halaman ini dengan URL http://watchfreeentertainment.blogspot.com/2013/09/prague-2013-hindi-romance-film.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: Unknown - Tuesday, September 24, 2013

Belum ada komentar untuk "Prague 2013 Hindi Romance Film"

Post a Comment