Powered by Blogger.

Wikipedia

Search results

Popular Posts

Labels

Followers

The Wizard of Oz Warner Bros / MGM Film 2013


Troldmanden fra Oz er en 1939 amerikansk musical fantasy eventyr film produceret af Metro-Goldwyn-Mayer, og den mest kendte og kommercielle tilpasning baseret på 1900 roman The vidunderlig Troldmanden fra Oz af L. Frank Baum, filmstjerner Judy Garland, Terry hund, faktureret som Toto, Ray Bolger, Jack Haley, Bert Lahr og Frank Morgan, med Billie Burke, Margaret HamiltonCharley Grapewin, Clara Blandick og sanger dværge som Munchkins med Pat Walshe som leder af de flyvende aber.Bemærkelsesværdig for sin brug af Technicolor, fantasy storytelling, musikalske score og usædvanlige skrifttegn, gennem årene er det blevet en af de bedst kendte af alle film og en del af amerikansk populærkultur. Det fremhævede også, hvad kan være den mest omfattende brug af karakter makeups og specielle effekter i en film indtil da.

Selv om filmen modtaget overvejende positive anmeldelser, var det ikke en kæmpe box office succes på sin første udgivelse, tjener kun $3,017,000 på en $2.000.000 budget.[3] Filmen var MGMS dyreste produktionen indtil da, men dens første udgivelse mislykkedes at forrente studio's investeringer. Efterfølgende udgivelser igen gjort for det, dog.[4] Det var nomineret til seks Oscars, herunder bedste film. Det tabte denne award til borte med blæsten, men vandt to andre, herunder bedste originale sang for "Over the Rainbow". Sangen blev rangeret først i AFI er 100 år...100 Sange liste.

Telecasts af filmen begyndte i 1956, genindføre film til offentligheden og i sidste ende bliver en årlig tradition, hvilket gør det en af de mest berømte film nogensinde er lavet.[1] Filmen blev opkaldt den mest sete film på tv syndikering i historie af Library of Congress, [5] er ofte rangeret blandt de Top 10 bedste film af alle tid i forskellige kritikere og populære meningsmålinger, og er kilde til mange mindeværdige citater der refereres til i moderne populærkultur. Det blev instrueret af Victor Fleming. Noel Langley, Firenze Ryerson og Edgar Allan Woolf modtaget kredit for manuskript, men der var ikke krediteret bidrag af andre. Teksterne til sangene blev skrevet af E.Y. Harburg, musik af Harold Arlen. Filmmusik, baseret stort set på sange, var af Herbert Stothart, med laan fra klassiske komponister.
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori download the wizard of oz film 2013 / the wizard of oz 2013 / the wizard of oz tralar film 2013 / the wizard of oz warner bros 2013 / watch the wizard of oz tralar film 2013 dengan judul The Wizard of Oz Warner Bros / MGM Film 2013. Anda bisa bookmark halaman ini dengan URL http://watchfreeentertainment.blogspot.com/2013/09/the-wizard-of-oz-warner-bros-mgm-film.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: Unknown - Friday, September 20, 2013

Belum ada komentar untuk "The Wizard of Oz Warner Bros / MGM Film 2013"

Post a Comment